![]() |
| | ||||||
| Kayıt ol | Video Portalı | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Oyunlar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Şarkı Sözleri Beğendiğiniz Şarkıların Sözleri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) | ||
| Uzun oldu, ne zor oldu Kalp yoruldu dön gel, herşey kalsın Yalnız aşkla, yalnız aşkla dön gel Affettim, kendini akla, Sende aşkla, yalnız aşkla dön gel Yak gel bildiğin ne varsa Sat gel, gözüm yok para bulda Yalnız sanadır bu hasretim Dön gel vaktimiz daraldı zaten şu yalan dünyada Gel inadı sevdğim Uzun oldu, ne zor oldu Kalp yoruldu dön gel, herşey kalsın Yalnız aşkla, yalnız aşkla dön gel Affettim, kendini akla, Sende aşkla, yalnız aşkla dön gel Yak gel bildiğin ne varsa Sat gel, gözüm yok para bulda Yalnız sanadır bu hasretim Dön gel vaktimiz daraldı zaten şu yalan dünyada Gel inadı sevdğim
| |||
| | |
| | #2 (permalink) | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Üye No : 18 Mesajlar: 925
Tecrübe Puanı: 2 Rep Puanı : 10 | Yak gel bildiğin ne varsa Sat gel, gözüm yok para bulda Yalnız sanadır bu hasretim teşekkürler canım çok severim bu parçayı benn ![]()
| ||
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Turnuvaları kazanan: 1 Bulunduğu yer: Ankara.. Üye No : 715 Mesajlar: 2,161
Tecrübe Puanı: 4 Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : Thanks: 18
Teşekkür 30 Zaman 26 Konu
| Gerçekten Çok Güsel Bi Şarkı.. Bende Çok Severimm ![]() Paylaşım İçin Teşekkürlerr..! |
| | |
| | #5 (permalink) | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: ümidin bittiği yer... Üye No : 104 Yaş: 23 Mesajlar: 2,734
Tecrübe Puanı: 4 Rep Puanı : 11 | paylaşım için teşekkürler...
| ||
| | |
| | #6 (permalink) | ||
![]() | Yak gel bildiğin ne varsa Sat gel, gözüm yok para bulda Yalnız sanadır bu hasretim Dön gel vaktimiz daraldı zaten şu yalan dünyada Gel inadı sevdğim(TUGBA!YA)
| ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| araryak, funda, gel |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |