![]() |
| | ||||||
| Kayıt ol | Video Portalı | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Oyunlar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| İtiraflarınız Üyelerimizden İtiraflar |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #23 (permalink) | ||
![]() | itiraftan çk herşeye bnzemiş burası ![]() sana tavsiyem ona dair ne wrsa geçmişinde sil..önüne çktıkça sana acı werir sonuçta bi yaşanmşlık olmuş sen önüne bak arkandaki yıkıntılarda boğulma![]() pylşmn için tşk..(=
| ||
| | |
| | #25 (permalink) | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Üye No : 92 Mesajlar: 859
Tecrübe Puanı: 2 Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : | olur böyle vakalaar takmayacaksınn seversen ekime kadar sevmessen... kadar hesabı bencee neyse kardeş üzme kendinii vücudunda kalan izleri boşver kalbinden silmen yeterli :![]()
| ||
| | |
| | #26 (permalink) | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mersin/TARSUS Üye No : 40 Yaş: 22 Mesajlar: 325
Tecrübe Puanı: 2 Rep Puanı : 11 Rep Derecesi : Thanks: 28
Teşekkür 26 Zaman 21 Konu
| Biladerim sen kız içinmi kendini jiletledin? Çok komik bir durum.Aklını başına al.Adam akıllı yaşa hayatını.Bırak jiletlemeyi.Hee umrumda değil diyorsan direk kendini as kurtul.Öyle jilet atmak ile olmuyor bu işler. Bak benim arkadaşımda vardı.Adam senin gibi olaylar yaşadı.Tek mermi ile eğitim gördüğü dershanede kendini öldürdü.Jiletle uğraşmadı. Hee ben sana akıl mı veriyorum.? Tabi ki vermiyorum.Kendini yönetebilecek yaşa gelmiş bulunmaktasın.Beni biliyorsan uğraşma jiletle falan. Hele hele bir kız içinse hiç uğraşma...Ben şuan çok değişik duygular içindeyim.Sanırım şuan ki düşüncelerim ile bir kız için ufacık hendekten bile atlamam... Kendine sorumluluklar yarat ve bırak o pis işleri. ![]() Hee bu kadar konuştum.İnkar edemem bende kız için 2 yıl alkol fıçısı oldum çıktım.Damarda kan yerine şarap dolaşmaya başlamıştı.Ama sana söylediğim gibi artık sorumluluklarım var ve hareketlerimi oldukça değiştirdim. Şunu yazmadan edemeyeceğim.Jilet izleri ile ön plana çıkma.Çalış çabala ve ellerindeki nasırlar ile ön plana çıkmaya çalış. Al hemşom aşağıdaki şarkının sözleride bize gelsin... ![]() ...SATILDIK KANKA... Para değilmiydi bizi böyle mahfeden? Hayat değilmiydi bizi genç yaşta kanrevan eden? Zaman değilmiydi bizimle oyun oynayan? Dostlar değilmiydi bize hep tekme koyan? Gözlerimizden akan yaşlar sel oldu Kanka söyle bize böyle neden oldu? Tek sorunumuz iyi olmamızdı Yoksa tek sorunumuz sadece bu muydu? Ardı ardına kesilmeyen sorunlar Bizi yavaş yavaş sözleriyle boğdular Zamanında onlar bizi paraya sattılar Şimdi peşimizden neden böyle koşarlar? Yerim kanka ben bunlar gibi dostları ! Yerim onların bizden sakladıklarını ! Başlarım onlar gibi dostlara ! Başlarım onlar gibi arkadaşlara ! Ömrümüz birgünlük kısadır be kanka Yarını göremez ölürsün bir anda Bırak boşver...Değmez hiçbirine Umut varken bırak hadi gel ölüme ! Yanımızda iki melek..Tanrıma duacıyım Bak gerçek dostum işte senin yanındayım Her zaman yanındayım...Satılığız sanma... Dost dediklerimiz bizi sattı...Anla... Anla kanka satıldık.Bunu anla ! Değmezmiş onlarla geçirdiğimiz zamana Kolay mıydı söyle gerçek dost bulmak? Bulupta inanmak kolay mıydı söyle?
| ||
| | |
| | #28 (permalink) | |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: ADANA¨ Üye No : 477 Mesajlar: 4,944
Tecrübe Puanı: 0 Rep Puanı : 11 Rep Derecesi : | Alıntı:
| |
| | |
| | #29 (permalink) | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mersin/TARSUS Üye No : 40 Yaş: 22 Mesajlar: 325
Tecrübe Puanı: 2 Rep Puanı : 11 Rep Derecesi : Thanks: 28
Teşekkür 26 Zaman 21 Konu
| Buyur hemşo... Real Clan - Satıldık KANKA İndirme Linki : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
| ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 449, bir, daa, daha, gece, itiraf, saat |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |