![]() |
| | ||||||
| Kayıt ol | Video Portalı | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Oyunlar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| İtiraflarınız Üyelerimizden İtiraflar |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| ArkadasLar Bugun Bir Yarıs Yaptık Ama Neolduysaa YeniLdim Karsıı Tarafın Pcesinin Ramı 5 Gb Sanırım İnternet Hızı 1024 Heraldee Ucak Gibi BilqisayarLa Bana Bir Fark addı Gormelisinizz Ben Bir Msj Yazmak İçin Konulara 7 tık Atarakk Msj Atarken Arkadas Bir Yazdıqında 7 Konu Msj Atıoo Helal Olsun Diorum Ve BasarıLarının Dewamını Diliyorum Ablamaa...Resmen g.. olmus durumdayımm bir dewrim daha yasandıı ![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: ADANA¨ Üye No : 477 Mesajlar: 4,944
Tecrübe Puanı: 0 Rep Puanı : 11 Rep Derecesi : | Vee Bir Dewrimde Benden GercekLestii Saat Sabahın 08:30 undaa 2009 MsjLa Sule Ablamın Onune Gecmis BuLunuyorum 500 Msj Fark Attım Ben Demistim DeqiLmi Son GuLen İyii GuLer Die hade Bana İyi GeceLer Sen Aradaki Farkı KapatMaya Baq Bence SuLe AbLa ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mersin/TARSUS Üye No : 40 Yaş: 22 Mesajlar: 325
Tecrübe Puanı: 2 Rep Puanı : 11 Rep Derecesi : Thanks: 28
Teşekkür 26 Zaman 21 Konu
| Alıntı:
Şu Trabzonlu faktörü mahfediyor bizi ![]() Bizdemi kaydımızı Trabzon'a aldırsak nedir... ![]() Nüfusunuza girebilirmiyim Rıfat? ![]()
| |||
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: ADANA¨ Üye No : 477 Mesajlar: 4,944
Tecrübe Puanı: 0 Rep Puanı : 11 Rep Derecesi : | Alıntı:
DeqiLmi Abii Bende Trabzona Gececemm Benn Bir Msj Atmakk İçin 2 Dk BekLiorum SuLe AbLanın Pcesii Uçak Givbi Sanırım Rıfat abee Hemsomunda Dediqi Gibii TrabzonLu oLucam ![]() | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| beni, msj, rasmi, suleley61, yarısında, yendi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |