![]() |
| | ||||||
| Kayıt ol | Video Portalı | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Oyunlar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Haftanın Konuğu Burada Haftanın Konuğuna İşkence Edicez :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #22 (permalink) | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Üye No : 18 Mesajlar: 925
Tecrübe Puanı: 2 Rep Puanı : 10 | Selamün aleyküm canım kardeşim hep sorduğum gibi keyfin nasıl bu aralar bide bol paran olsa şöle harcayıpta bitiremeyeceğin ne yaprdın_? ![]()
| ||
| |
| | #26 (permalink) | ||
![]() | - Cesaret İle Aptallık Arasındaki Fark Nasıl Belli Olur. Böyle Bir durumda Bulundunmu? -Sence Korkak olmakmı Daha Karlıdır Cesur Olmakmı? -"Cesur Bir Gün Ölür Korkaksa Her Gün" Sözü Çok Kullandıgım Bir Sözdür Sence Ne Kadar Dogru? -İnsanın Ruhu Daima Saf mıdır? -Mantıklamı Hareket Edersin Duygularınlamı? -İmkansızlık Sana Göre Nasıl Bİr Olgu? -Will Smith in Son filmini İzledinmi Bİlmiorm Ama Eger 7 kişiye Yaşamlarını Yenilemek gibi Bir Şansın Olsa Kendi Canından Vazgeçermiydin 7 kişinin senin Organlarını Kullanması için??? -Dünya Klasikleri Arasında En Sevdigin Roman. -Başarı Ne İle Gerçekleşir. -Hayal Ne Kadar Önemlidir. Hayalsiz Dünya Nasıl Olurdu? -Teknoloji Daha Ne Kadar Gelişir Sence ??? -Araştırdıgın Herhangi Bir Medeniyet Varmı YAda İlgi duydugun madem böyle bir bölüm actin bu kadar kolay sorularla ugurlamayalim seni. biraz terletmek im :Ptekrar gelecegim abi ![]()
| ||
| |
| | #28 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Üye No : 1 Mesajlar: 15,503
Tecrübe Puanı: 10 Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : | - Cesaret İle Aptallık Arasındaki Fark Nasıl Belli Olur. Böyle Bir durumda Bulundunmu? Cevap : Konu neyde korktugunla ilgilidir ölmekden kormayan bi insan cesur mudur aptal mı yanı mantık su dusunce farklılıgı sen farklı dusunursun ben farklı ali farklı o yuzden bıze gore aptallık olan baskasına gore cesaretlidir. -Sence Korkak olmakmı Daha Karlıdır Cesur Olmakmı? Cevap : Ben Türk + Trabzonluyum Yapım İtibari ile cesaret derim -"Cesur Bir Gün Ölür Korkaksa Her Gün" Sözü Çok Kullandıgım Bir Sözdür Sence Ne Kadar Dogru? Cevap : Korkak butun hayatı boyunca ezık yasar gelen vurur gıden vurur dogrudur-İnsanın Ruhu Daima Saf mıdır? Cevap : Hayır -Mantıklamı Hareket Edersin Duygularınlamı? Cevap : Duruma Baglı -İmkansızlık Sana Göre Nasıl Bİr Olgu? Cevap : Paran varsa ımkansız yokdur ![]() -Will Smith in Son filmini İzledinmi Bİlmiorm Ama Eger 7 kişiye Yaşamlarını Yenilemek gibi Bir Şansın Olsa Kendi Canından Vazgeçermiydin 7 kişinin senin Organlarını Kullanması için??? Cevap : İzledim 7 Hayat Filmin Adı Filmin Sonunda İntaar Ediyor Aynı seyı yaparmıydım sanmam dınımızce ıntehar gunah sonucta ama will smith sevdıgım bırı olmesıne uzuldum-Dünya Klasikleri Arasında En Sevdigin Roman. Cevap : Roman okumam -Başarı Ne İle Gerçekleşir. Cevap : Hayaller -Hayal Ne Kadar Önemlidir. Hayalsiz Dünya Nasıl Olurdu? Cevap : Masal olan sensın kendıne sor-Teknoloji Daha Ne Kadar Gelişir Sence ??? Cevap Makineler Sapıtana kadar-Araştırdıgın Herhangi Bir Medeniyet Varmı YAda İlgi duydugun Cevap : Medeniyat Astekler Olabilir aman pekde umurumda degıl ben 2. dunya savası 1. dunya savası komizim faşizim ve emperyalizim hakkında araştırma yapıtm bıde orta dogu ısrail meselelerı vs o konularda ıyıyım yanıtesekkurler |
| |
| | #30 (permalink) | ||
![]() | Simdide Arkadas listene bir göz atalim abi :P Kisada listendeki kisileri yorumla bi zahmet
| ||
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| benim, bu, haftanin, haftanın, istediginizi, konuğu, konugu, rifat, rifat ozkan, rifatozkan, rıfat, sorun, İstediğinizi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |