![]() |
| | ||||||
| Kayıt ol | Video Portalı | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Oyunlar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Amatör Mp3'ler Sadec Amatör Şarkıların Mp3 lerinin Eklenebileceği Alan |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) | ||
| Rapçı : Logic Parça Adı : Kaderim Parça Boyutu : 4.2 Mb Download Linki : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bugüne kadar beğendiğim en güzel duygusal rap parçadır.Dinlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum...Sözlerini dinleyerek yazdım...İnternette hiçbir yerde paylaşılmamış şarkının sözleri...Şarkıyı sözlerini takip ederek dinlemenizi öneririm.Dinleyenler yorumlarını eksik etmesinler. **Logic - Kaderim** Sorunum baştan Ben taştan yaratılmadım ama dayanırım acıya Kaderim dedi bana ağlama, dik dur Dinledim onu,kalbim yorgun Düz gitmez yollar Bu sokak soğuk ellerim ise buz Kolay olmaz kan gerekir Bazen hüzün can yitirir Yalnızlık uykumu götürür Gülen her yüz uykumu getirir Herşey var ama Allah'a sefilim Kimsede olamaz gerçek sevgili Yıllar... Sonlar... ve de kalleş dostlar... Düşler... Kabuslar... Düştüm yine RABBİM kurtar... Beni anlat bana ben anlatamam Gözlerim olsun derdine derman Beni bırak artık kendini kurtar Dur... Kendini kurtar... Hakkın var...Önce helal et...Önce helal et... Geleceğimden ve aşkın geleceğinden var şüphem... ""NAKARAT"" Seni bırakmıyorum desem bana inanırmısın şahsen Geride kalan acıların hatrına son bir defa Gülümse yüzüme kaderim Ben o kadar da kötü biri değilim Gözyaşım ile gökyüzü yarışırken yine galibim Gerçek nedir ötlek? Verilen sözü tutmaktır şeref Sana demedim mi be duygun değişecek? Karım dediğin kişi yarın eli sevecek? Anlamalısın... Kaderim dönecek kürk dükkanı değilim ben Bir adım geri git. Aşıkmısın hala bana İĞRENÇ BÖCEK... Utan artık...Bak logic çok güçlü... Uyan artık kabus geçti. Düşünüyorum kim bana geldi? Kim kalelerimizi kalbura çevirdi? Yılanın zehiri bana işledi Suçlu olansın ağlıyorsun değil mi? Gözler birçok hüzünede şahit Nedense her dost zamanla hain... Boşver... Hadi koyver... En zor durumda kim bana yaver? Hazmedemem ben TANRIM şans ver Bileğimdeki güçlere zahmet Son bir defa kaz çukurunu İçine at o en acılı korkuyu... ""NAKARAT"" Seni bırakmıyorum desem bana inanırmısın şahsen Geride kalan acıların hatrına son bir defa Gülümse yüzüme kaderim Ben o kadar da kötü biri değilim Gözyaşım ile gökyüzü yarışırken yine galibim
| |||
| | |
| Teşekkür Edenler GençTürk : | IsyanKarappeR (03-25-2010) |
| | #3 (permalink) | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Üye No : 92 Mesajlar: 859
Tecrübe Puanı: 2 Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : | eet şimdi dinleyebildim güsel parça saol abicm sayende valla bana çok yardımcı oluyorsun çok saol...
| ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| duygusal, kaderim, logic, rap |
| Konuyu Toplam 42 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 40 Misafir) | |
shersheri , uslanmaz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |