![]() |
| | ||||||
| Kayıt ol | Video Portalı | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Oyunlar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| +14 Resimler Adult Olmayan Erotik Resimler |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| 18 yasındaKi GenC Kızın Sırf ErkekLe Dans Etti Diye Canından oLdu ! Video Adresinee Buradan Ulasa Bilirsiniz ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İndirme Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| | |
| | #3 (permalink) | ||
![]() | dün gece izledim.. insani zorla günaha soktular.. tüküreyim topunun serefine..utanmadan bide telefonun kamerasinla cekmisler görgüsüzler
| ||
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Herkes İstediğini Yapar Fakat Sevabıyla Günahıyla Hatasıyla Doğrusuyla Kendi Çapında Bu 2. 3. Kişileri Neden Enterasa Ediyor Tartışılır......Sadece Ortada İnsan Sıfatıyla Gezen Aslında Mahlukattan Farkları Olmayan Kişilerin Sayısı Çoğaldı Arkadaşlar Bu Tarz Kişilerin Topunun Allah Belasını Versin.......... |
| | |
| | #8 (permalink) | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Üye No : 18 Mesajlar: 925
Tecrübe Puanı: 2 Rep Puanı : 10 | bunların ecdanını benı bıle dınden cıkardılar ama galıba bu kız hırsız olabılr tabı tam olarak bılemem gerc hırsız olsada bole davranılacak dıye bısey yok yazıklar olsun nereye gıdıyo bu ınsanlık ınsanlıgımdan utandım ![]()
| ||
| | |
| | #10 (permalink) | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Turnuvaları kazanan: 1 Bulunduğu yer: DiyarbakıR Üye No : 572 Mesajlar: 4,919
Tecrübe Puanı: 6 Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : | oLay Iraqta oLuyor Kız Kürt Bir aiLe soyundan... herhaLde ZorLa Kıza Tecavüz ediLiyor Ve Tecavüz edenLeri degiL İşte Gördügünüz Gibi Bu Kızı CezaLandırıyorLar... ve kız öLene kadarda İşkence görüyor... öLdükten Sonra da haLen taşLanıyor haLen TekmeLeniyor... en son ambuLans geLiyor ve kızı aLıyor Ama haLende Eziyet ve haLende İşkence Görüyor Kız... Ben Burda Bu Kızın aiLesine SeSLeniyorum Hiç mi İçiniz Yanmadı Hiç mi Kızınız Günahsız oLdugunu DüşünmediNiz Bir iki Şe... Yüzünden etrafa yayıLan dedikoducu kadınLar Yüzünden ve onLara İnanmanız ve Kızınıza İnanmayışınız... YazıkLar olsun Diyorum ve Bu Kızı bu haLe getiren Şe... aLLah'tan tek diLegim onLarın Başına da geLsin... Ve Bu AdiLigi SüsLeyip teLefonlara Çeken o Şe... Sizinde Zamanız geLecektir eLbet... Bu İhanetin Yazısı Size Geri Dönecektir... Bu Kızın İşkencesine O An Orda buLunan İnsanLardan Biri Dur diyememiş... En Acı oLayda Bu...
| ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 18, canindan, dans, diye, erkekle, etti, genc, kizin, oldu, sirf, yasindaki |
| Konuyu Toplam 286 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 286 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |