![]() |
| | ||||||
| Kayıt ol | Video Portalı | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Oyunlar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| +14 Resimler Adult Olmayan Erotik Resimler |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 (permalink) |
| peygamber efendimize demişler allah yok boşuna ibadet ediyrsun.peygamber efendimiz demişki ben ibadet ediyorum Allah sizin dediğiniz gibi yoksa ben boşuna ibadet ediyorum.ya varsa o zaman sizin haliniz ne olacak?insan inancı olmadan yaşayamaz inanmıyorum diyen insanların bile içinde zerre kadarda olsa Allah(yaradan) inancı vardır. | |
| | |
| | #32 (permalink) | ||
| fero talihsiz açıklamalar yapmış.ama sınırden olsa gerek.selin ALLAH'A İman konusunda noktayı koymuşsun daha söze gerek yok.'YA varsa?sizin halınız nıce olur.'
| |||
| | |
| | #33 (permalink) | ||
![]() | Feronun allah belasini versin. o zaman anlar var olup olmadigini. sizde kalkmis böyle bir insana ders veriyorsunuz. Duvara anlatsaniz imana gelir be.. insanligina tükürdügüm..
| ||
| | |
| | #34 (permalink) | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: ümidin bittiği yer... Üye No : 104 Yaş: 23 Mesajlar: 2,734
Tecrübe Puanı: 4 Rep Puanı : 11 | neden yol göstermek yerine dışlıyorsunuz yada tersliyorsunuz yol gösterici olmak gerekmiyor mu???
| ||
| | |
| | #35 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Üye No : 4119 Mesajlar: 14
Tecrübe Puanı: 0 Rep Puanı : 50 Rep Derecesi : Thanks: 0
Teşekkür 0 Zaman 0 Konu
| fero kahraman gibisin. o. ç ne anlam tasir bilmiyorum ? buna halk dilinde sey diyolar neyse banlanmamanda enteresan eskiden agir tahrik vardi simdi yok. eskiden namus cinayeti vardi ve tr cumhuriyeti bunu kabul etmis ve agir tahrik olarak kayde geciyorlardi resmi , yasal olarak. yatari 15 seneyse agir tahrikden 8 sene yatari oluyordu bu artik yok. tr de eyalet sistemi yok kabullenin. doguda öle bi kanun yok yanlisin varsa hayatinla ödersin. kana kan gibi senin hayat bakis acinla ayni deil. sendeki namus kavramiyla onlardaki namus kavrami hicmi hic uyusmuyor. ayetlere bakarsan bi kadin bi baska erkegin elini tutarsa ne olur ? na mahrem olur :P |
| | |
| | #36 (permalink) |
Teşekkür 0 Zaman 0 Konu
| enmteresan bi konu aslinda sölenecek cok söz var ama yazmak istemiyorum felsefem sanirim bu. görmedigim hic bi seye inanmiyorum.dislamak gercekden yanlis dinimizde dislamak yoktur ve mecburiyet yoktur.dinde zorlama yoktur. inaclarina saygi duyarim ama benim inaclarima hakaret edenide: hos formlar![]() |
| | |
| | #37 (permalink) |
Teşekkür 0 Zaman 0 Konu
| bi insanin üzerine bu kadar gidilmez saygi duymaniz gereken insanlar müslümanmi olmasi im. dinde zorlama yoktur. evet inanmiyorum demesini beklemeyin. oda bi koyun bacagida var: ) |
| | |
| | #38 (permalink) |
Teşekkür 0 Zaman 0 Konu
| müslümanligin en güzel yasandigi zaman peygamber efendimizin zamaniymis. ozaman bile hirsizlik yaptigin kol, kanadin gidiyormus peki bu ne ne demeli ? din ve siyasetin tartismasini yapmayalim.namus kavrami yörelere yöre cok degisik. ve bunu bile bile yapanda bilmem siz karar verin. . . ? |
| | |
| | #39 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Üye No : 4539 Mesajlar: 1
Teşekkür 0 Zaman 0 Konu
| ''Bir erkekle dans ettiği için öldürülmedi arkadaşlar bilgilendirmek isterim. Bu kız Irak'ın Laliş şehrinde şeytana tapan yezidi denilen bir toplumdan. Yezidi olan bu kız müslüman bir erkekle kaçıp evleniyor ancak ailesi kıza seni affettik diye geri çağırıyor kız arabadan iner inmez videoda gördüğünüz bu vahşet başlıyor. Yani denildiği gibi şeriatla islamla alakalı bir durum değil. Yezidlerle yani şeytana tapan bir toplumla ilgili. Son olarak bildiğim kadarıyla erkeğin ailesi bu olayın intikamını çok feci bir şekilde almış ve kıza bunu yapanlardan onlarcasını öldürmüş. Bunları Laliş'e giden kuzenimden öğrendim sizinle de paylaşayım dedim. Sonuçta bu bir vahşet ve bana göre bu vahşeti yapanların hiçbir şekilde yaşama hakkı dahi olamaz. Bütün insan haklarına ve dini inanışlara rağmen '' |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 18, canindan, dans, diye, erkekle, etti, genc, kizin, oldu, sirf, yasindaki |
| Konuyu Toplam 286 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 286 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |