![]() |
| | ||||||
| Kayıt ol | Video Portalı | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Oyunlar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| +14 Resimler Adult Olmayan Erotik Resimler |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #22 (permalink) | ||
| allah belalarını wersin ayaınız kırılsın inş ..... ları aynı işkenceyi kendileri de görsün inş ![]()
Konu meLaNCHoLyA tarafından (07-17-2009 Saat 11:41 AM ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #23 (permalink) | |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Üye No : 2858 Mesajlar: 1
Tecrübe Puanı: 0 Rep Puanı : 50 Rep Derecesi : Thanks: 0
Teşekkür 0 Zaman 0 Konu
| Alıntı:
| |
| | |
| | #24 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: ADANA¨ Üye No : 477 Mesajlar: 4,944
Tecrübe Puanı: 0 Rep Puanı : 11 Rep Derecesi : | nerden biliosnuz gokte yada yerde gordunuzmuu olmayan bişiden bahsediosunuz birr olayınıı bir olanağınıı gordunuzmu yeter amaa bahsedmeyin ! inancımı kaybetmişimm... |
| | |
| | #27 (permalink) | |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Üye No : 3897 Mesajlar: 1
Teşekkür 0 Zaman 0 Konu
| Alıntı:
bu siteye sırf sana mesaj yazmak için kayıt oldum sen ne diyorsun ALLAHI resmen yok sayıyorsun o ki var olanı yaratan senin dediğin lafa bak yazıklar olsun kuranı kerimi 1 kere okursan bu düşüncelerinden arınırsın kızın durmu çok kötü elbetki cezasız kalmayacktır o ALLAHIN taktiri ama senin yazdıkların gerçekten çok ayıp yazıklar olsun.... | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Üye No : 3963 Mesajlar: 2
Teşekkür 0 Zaman 0 Konu
| Alıntı:
bir gun ogretmen ogrencilerine sormus cocuklar Allahi goruyormusunuz _ cocuklarda hayir demis ve ogretmende yokki goresiniz demis sonra ogretmen tekrar sormus peki cocuklar beni goruyomusunuz demis cocuklarda evet goruyoruz ogretmende varimki goruyorsunuz demis sonra o ogrencilerin arasindan biri parmak kaldirip tahtaya kalkip arkadaslarina soruyor arkadaslar ogretmenimi goruyormuusnuz evet goruyoruz varki goruyorsunuz demis peki ogretmenimin aklini goruyormusunuz demis hayir goremiyoruz demis yokki goremiyorsunuz demis umarim nu anlattigim olaydan ders alirsin | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Üye No : 3963 Mesajlar: 2
Teşekkür 0 Zaman 0 Konu
| Alıntı:
cocuklar Allahi goruyormusunuz _ cocuklarda hayir demis ve ogretmende yokki goresiniz demis sonra ogretmen tekrar sormus peki cocuklar beni goruyomusunuz demis cocuklarda evet goruyoruz ogretmende varimki goruyorsunuz demis sonra o ogrencilerin arasindan biri parmak kaldirip tahtaya kalkip arkadaslarina soruyor arkadaslar ogretmenimi goruyormuusnuz evet goruyoruz varki goruyorsunuz demis peki ogretmenimin aklini goruyormusunuz demis hayir goremiyoruz demis yokki goremiyorsunuz demis umarim nu anlattigim olaydan ders alirsin | |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Üye No : 4070 Mesajlar: 2
Teşekkür 0 Zaman 0 Konu
| peygamber efendimiz demiştir ki "bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş kabul edilir". bunu yapan canilerde insan hemde müslüman adı altında insanlar.insanları müslümanlıkltan soğutan insanlar.dinde zorlama yoktur.ne mutlu ki türkiyede yaşıyorum diyorum.hakikaten çok ürkütücü.Allah cezalarını verecektir o canilerin.neden üzerindeki kıyafetleri çıkarıp tekmeliyorlar.bu mu değer verdikleri namus denilen şey.Allah mutlaka ki cezalarını verecektir. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 18, canindan, dans, diye, erkekle, etti, genc, kizin, oldu, sirf, yasindaki |
| Konuyu Toplam 286 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 286 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |